Hungarian (informal)English (United Kingdom)
Search
Partners
There are no translations available.

 

 

 

Hinger Bernadett kozmetikus-sminkes vagyok, 14 éve dolgozom a szakmában. A legfontosabb számomra a folyamatos szakmai fejlődés és a vendégek elégedettsége. Igyekszem mindig a legújabb szolgáltatásokat bevezetni és a legmodernebb termékekkel dolgozni.

A szépségszalonban az Bielenda Professional készítményeit választottam, mert az összes bőrtípust hatékonyan kezeli, és a házi ápolásra szolgáló kozmetikumaival fantasztikus eredményeket lehet elérni.

Telefonszámom: 06308511808

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tőkés Rita kozmetikus vagyok. Célom, hogy magas színvonalú, professzionális szolgáltatást nyújtsak minden vendégemnek, személyre szabott kezeléssorozatokkal és kiváló minőségű termékek használatával. Számomra a legfontosabb, hogy a vendégem jól érezze magát és elégedett legyen. Ehhez nyugtató, pihentető környezetet teremtek, így mindenki kikapcsolódhat arra az egy-két órára, amit a kozmetikában tölt.

Úgy gondolom ennyi „luxust” minden nő megérdemel, hogy arra az időre, míg szépül kizárja a külvilágot és csak magával foglalkozhasson.

Kezeléseimet a Vagheggi termékcsaláddal végzemDermaroller, kollagén indukciós terápia

A bőr felső, elhalt rétegeit mikro-tűs eljárással megnyitjuk és az orvosi tisztaságú,steril hatóanyagokat közvetlenül a mélyebben lévő, élő szövetstruktúra felé irányítjuk.

A mikro-tűs (derma-rolleres) hengerléssel a felső, elhalt hámrétegen apró mikrosérüléseket okozunk, ezzel a bőr saját kollagén termelését aktiváljuk és beindul egy természetes, bőr-regenerációs folyamat. Tömörebbé, feszesebbé válik az arc, a ráncok mélysége csökken, a tág pórusok, hegek  halványodnak, eltűnnek.

A kezelés kúraszerűen ajánlott.

 

Lájkoljon a facebookon is, ahol azonnal értesülhet a legfrissebb akciókról és az újdonságokról!    

Tőkés Rita kozmetikus-Lotusz szépségszalon