Hungarian (informal)English (United Kingdom)
Search
Partners

Kedves Látogató!

Honlapunk folyamatos újulás és feltöltés alatt van. Kérlek térj vissza pár nap múlva, ha termékeinről és szolgáltatásainkról bővebben szeretnél olvasni.


Addig is szeretettel vár a Lotusz Szépségszalon csapata!

 
There are no translations available.

Kedves Vendégeink!


Októbertől újra visszatérek a munkába! Várok szeretettel mindenkit!

Hinger Bernadett Telefonszámom: 06308511808

 

 

 

 

 

Kedves Vendégek!

Szépségszalonunk új taggal bővült, Tőkés Rita kozmetikus szeretettel vár mindenkit!

Újdonságai amelyekről a kozmetika menüpontban olvashattok bővebben:

Dermarolleres kezelés

 

 

 

 

Gyémántfejes bőrcsiszolás

 

-

Téli kedvezmények :

5 alkalom 25000.- helyett 22000.-

10 alkalom 50000.- helyett 45000.-


A gyémántfejes mikrodermabrázió gyorsan, hatékonyan távolítja el a megvastagodott, durva tapintású, elhalt réteget a bőr felszínéről. A csiszolás után a bőr hatóanyag felvevő képessége megnő, elősegítve az aktív hatóanyagok, ránctalanító krémek bejutását. Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik, de kétheti rendszerességgel ismétlése javasolt (5-10 alkalom problémától, bőrtípustól függően), kezdetben kúraszerűen, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, de rendszeresen. Napfénytől, szoláriumtól fokozottan óvni kell a bőrt, fényvédő krém használata mindenképpen ajánlott!

Alkalmazása javasolt:

  • - ráncok, hegek
  • - problémás, tágpórusú bőr
  • - pigmentfoltok
  • - öregségi foltok

 

 

Gél-lakk


Egy teljesen új technológia, olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (kb.2-3 hét). A GÉL-LAKK 3 perc kötés után teljesen kemény, a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a hagyományos lakkozásnál.  Amikor már látszik a lenövés, akkor nem kell csiszolni, hanem teljesen egyszerűen le lehet oldani a körömről.

A GÉL-LAKK a lábkörmökön is kiválóan lehet alkalmazni! A hagyományos zselés körmöktől eltérően, szintén lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes viselet, hiszen vékonyabb a felület, nem nyomja a zárt cipő sem!